Be Studio "The Art of Being YOU!"

 
Voorstellen

Mijn naam is Anthoula Alexopoulou. Na mijn middelbare school heb ik met veel plezier mijn creatieve studie afgerond in Fashion Design, Styling and Marketing.

Al snel had ik een baan als ontwerpster bij een leuk mode bedrijf. Enkele maanden later kreeg ik een lichte aanrijding met een whiplash als gevolg.

Met vele klachten kwam ik thuis te zitten. Vanaf  dat moment begon ook mijn zoektocht naar gezondheid en balans.

Ik begon met yoga maar kort daarna besloot ik naar het buitenland te verhuizen. Tijdens mijn verblijf in Thessaloniki, Griekenland kwam ik in contact met martial arts. Een bewegingskunst zonder wedstrijd element.

Ik begon mijn lichaam beter te leren kennen en meer balans te voelen zowel lichamelijk als geestelijk.

Ook in mijn werk kwamen veranderingen en ik ging werken op de Nederlandse school. Bij terugkomst in Nederland besloot ik de pabo-opleiding te volgen.

Als leerkracht zag ik steeds vaker dat veel kinderen niet tot hun recht kwamen in een volle klas. Elk kind is uniek en heeft een andere benadering nodig en begeleiding om te leren vanuit hun eigen talenten en interesse. Als hiervoor geen ruimte is, komen kinderen vast te zitten. Ze raken gespannen en gefrustreerd.

Zoals elk kind zijn wij als volwassenen ook uniek met verschillende behoeften, kwaliteiten en talenten. Als deze niet geleefd worden, sta je ver buiten jezelf. Je functioneert niet optimaal en raakt overspannen of soms ziek.

Het is van belang om weer terug te keren naar jezelf door aandacht te geven aan lichaam en geest. Door yoga kan het lichaam stress reduceren en ontspannen. Dit leidt tot meer energie en gezondheid.

Door bewust te worden wie je bent en wat je wilt, beloop je je eigen pad. Je zult merken dat dan pas deuren open zullen gaan.

De martial arts bewegingskunst was voor mij een sterke basis voor mijn yoga-opleiding (hatha yoga vanuit Raja filosofie). Daarnaast heb ik mij geschoold in energetische opleidingen en coachingsmethodes. (o.a. Reiki, Mindfulness, Familieopstellingen, NLP, Voice Dialogue en beeldend coaching).

In mijn studio begeleid ik kinderen en volwassenen om weer balans te vinden en in hun kracht te staan!

In kleine groepjes werken of persoonlijke begeleiding geven past het beste bij mij. Op deze manier kan ik mijn eigen talenten beter inzetten en daadwerkelijk mensen bereiken.

Yoga, individuele begeleiding en groepsworkshops zijn mogelijkheden om ontspanning, bewustwording en groei te stimuleren.

De voldoening is groot als iemand weer perspectief gaat zien en de eerste stappen zet naar een nieuw en waardevol leven.

Warme groet,
Anthoula

Voor meer informatie over de yoga lessen klik hier en
over de Mindfulness Cursus klik hier.